Voor informatie kunt u bellen met 088-758 76 54 dagelijks van 9.00 tot 17.00

Voor het boeken van een rit            088-758 76 54 van 6.30 tot 24.00 .

De klachtenlijn 088-758 76 66 maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00

Regio Taxi

Regiotaxi Salland verzorgt het vervoer van jong tot oud in de regio Zuidwest Overijssel. De regiotaxi brengt u uit en thuis. Maar het is ook mogelijk om van huis naar een halte van het openbaar vervoer gebracht te worden, of andersom. Een telefoontje en de Regiotaxi haalt u op! En dat 7 dagen in de week, tussen 6.00 uur ’s ochtends en 1.30 uur ’s nachts.

U reist in een taxi of taxibus. Deze zijn ook toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel. Bovendien helpt de chauffeur u, indien gewenst, met in- en uitstappen en het opbergen van uw handbagage of hulpmiddel. Makkelijk en comfortabel vervoer dus!

Spelregels

De regiotaxi rijdt uitsluitend op verzoek en heeft de mogelijkheid om ritten te combineren. Hierdoor kunt u samen met andere personen reizen en kan het voorkomen dat u niet via de kortste weg reist. De rit mag echter nooit langer zijn dan anderhalf keer uw normale ritafstand over de weg.
Wanneer u een rit heeft geboekt komt de regiotaxi maximaal 15 minuten voor of 15 minuten na de afgesproken tijd voorrijden.

Omdat het handig is om te weten hoe laat de taxi voor uw deur staat kunt u gratis gebruik maken van de terugbelservice. U wordt dan 5 minuten voor de daadwerkelijke aankomst van de taxi gebeld. U weet dan precies hoe laat u dan klaar moet staan. Het terugbelnummer kan ook uw mobiele telefoon zijn, dan kunt u ook voor uw terugreis gebruik maken van deze service.

Aankomst- en vertrekgarantie

U kunt bij uw reservering aangeven dat u aankomstgarantie wilt. Dan komt u op uw bestemming aan tussen de gewenste aankomsttijd en 15 minuten daarvoor.* Deze rit dient u minimaal 2 uur van te voren te reserveren.

U kunt bij uw reservering aangeven dat u vertrekgarantie wilt. Dan wordt u opgehaald tussen de gewenste vertrektijd en 15 minuten daarna.
LET OP: Dit moet u tijdens de reservering aangeven bij de telefonist(e).

Het is belangrijk dat u hiermee rekening houdt en op tijd klaarstaat, want de chauffeur wacht maximaal 2 minuten. Deze rit dient u minimaal 1 uur van te voren te reserveren.

Meer informatie