Laden Evenementen

« Alle Evenementen

DEVENTER 1250 jaar

27 mei / 13:30 - 17:00

 
27 mei “KOEK en SCOOT TOCHT”Scootmobielvereniging ‘De Deventer Stokvisrijders’ vertaalt de Stadswandeling Deventer Koek op 27 mei in een feestje voor scootmobiel rijders. De stadswandeling wordt op de scootmobiel afgelegd. Want het is lastig om te bladeren in het boekje van de stadswandeling Deventer Koek, de route te lezen én veilig te rijden door de binnenstad.

Daarom organiseert de Scootmobielvereniging een middag waarbij de route in groepjes gereden wordt en gidsen uitleg geven over de historie van Deventer Koek. Ook wordt er stilgestaan bij muurreclames en andere uitingen van handel en industrieel erfgoed. Alle deelnemers ontvangen een weerbestendige routekaart.

Deventer Stokvisrijders
De Deventer Stokvisrijders organiseren regelmatige tochten en andere activiteiten. Veilig rijden staat daarbij voorop en Scootmobiel Oefendagen worden gepromoot. Deze middag wordt begeleid door gecertificeerde Verkeersregelaars. De Vereniging nodigt alle scootmobielgebruikers van Deventer uit om mee te rijden op zondag 27 mei. In totaal kunnen 100 personen deelnemen. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar vooraf aanmelding is noodzakelijk.

zie 
https://deventer1250.nl/koek-scootmobiel-tocht/

Gegevens

Datum:
27 mei
Tijd:
13:30 - 17:00